Kedves Látogató !

Azért hozatm létre ezt a vállalkozást, mert kis településen élünk, az idő pénz, ezért a település és környéken élő emberek számára szeretnék elérhető, megbízható és kifizethető szolgáltatásokat nyújtani az informatika területén.


Az eszközök szervizelése és adásvétele mellett, Weboldalkészítéssel is foglalkozom. Ez magában foglalja az egyszerű tájékoztató jellegű oldaltól (tájékoztatás, elérhetőség, információ) a komolyabb akár webshoppal egybekötött oldalak elkészítését is.

A vállalkzásomat elsősorban másodállásban végzem, szem előtt tartva a gyors és precíz kiszolgálást. A nyitvatartás is ehhez igazodik.

A számítástecnika rohamos fejlődése miatt a gépek értéke is gyorsan és nagymértékben csökken, ezért elsősorban a használt de bevizsgált és jó alkatrészek beszerzése az elsődleges , mely természetessen a javítási összeget is csökkenti.

Az üzltben megtalálható használt asztali számítógépek, laptopok, monitorok, LCD és LED televíziók, játékkonzolok.

A kiegészítők:
– SSD-k, USB pendrive,
– Töltők, Billentyűzetek, Fejhallgatók
– Memóriakártyák
– Tintapatronok (megrendelésre 1-2 nap)
– Nyomtatópapír, Billentyűzetmatricák
– Egyéb hasznos tartozékok

A használt termékekből álló árukészlet folyamatossan változik, ezért nem érdemes halogatni a megrendelést. A vásárlási szándékot az igény beérkezéstől számított 8 napig veszem figyelembe.

Ezen új és használt termékeket megtalálod a Webshopban.